Helping Hand Events is een door communicatiestudenten opgericht evenementenbureau dat een evenement organiseert voor het goede doel MIVA. Alle opbrengsten van het evenement gaan naar MIVA.

Het Helping Hand-team bestaat uit tien studenten die zich gepassioneerd inzetten om het evenement tot een succes te maken en daarmee het goede doel steunen.

 

Tot en met november houdt het Helping Hand-team zich bezig met het organiseren van het evenement Busy Saturday om de organisatie MIVA te helpen bij het aanschaffen van een nieuwe bus voor Joseph uit India.

 

Maak kennis met het team

"Goede doelen steunen vind ik vanzelfsprekend. Ik probeer altijd de mensen die het minder hebben te helpen. Toen de kans kwam om dit met Helping Hand Events te doen heb ik deze kans gelijk gegrepen. Het is mijn doel om het evenement van Helping Hand Events gezellig, professioneel en verantwoord te laten verlopen."

 

Nadeche Orie – Eventmanager

 


 

"Mijn functie is officemanager. Eigenlijk houd ik naast de voorzitter alles bij, maak notulen en regel de officiële dingen als vergunningen. Zelf vind ik het ook belangrijk om betrokken te zijn met mijn teamleden, dus probeer ik daar waar dit kan te helpen. Tot nu toe doen we dat nog allemaal, maar ik denk dat we naarmate het project vordert ons meer op onze eigen rol gaan richten."

 

Sammie Maerten - Officemanager

 

"Als onderzoeker onderzoek ik alles wat mogelijk is. Als collega's vragen 'zoek jij dit of dat even uit', dan doe ik dat. Daarnaast zijn we als groep verantwoordelijk voor het slagen van het evenement. Ik vind het een leuke uitdaging om Father Joseph, en daarmee MIVA, te helpen. We zetten ons voor de volle 100% in om onze doelen te bereiken."

 

Jerry Schuurman – Onderzoeker

 

"Als ik zelf een evenement bezoek, vind ik het belangrijk dat de techniek op en top in orde is. Muziek die wegvalt tijdens een optreden van Afrojack op een festival of het licht dat uitvalt tijdens een workshop schilderen kun je niet gebruiken. Mijn taak voor dit evenement is ervoor zorgen dat de techniek tijdens ons evenement goed meewerkt en het niet laat afweten, en daar zal ik me dan ook 100% voor inzetten."

 

Marissa Berg - Facilitair manager

 

"Mijn functie is marketingmedewerker. Ik werk op de communicatieafdeling intensief samen met Samantha de Reus. Wij zijn eindverantwoordelijk als het gaat over de social mediakanalen en alle communicatie-uitingen. Daarnaast houd ik mij graag bezig met het schrijven van wervende teksten en stel ik marketingplannen voor ons evenement op."

 

Sigourney Noorlander - Marketingmedewerker

 

 

"Mijn talenten inzetten voor een goed doel is iets wat ik met plezier doe. Als ik werk doe wat ik leuk vind, is dit ook terug te zien in de resultaten. Ik hou ervan om te werken met geld of getallen, en daarom ben ik dan ook verantwoordelijk voor de financiën van Helping Hand Events."

 

Romy Verhoog - Budgettering & Financiering

 

"Als dagvoorzitter zorg ik dat ik op de dag van het evenement het draaiboek uit mijn hoofd kan opzeggen en werkelijk alles weet wat er staat te gebeuren. Dit zorgt ervoor dat ik gedurende de gehele projectperiode alert moet blijven op wat er zich afspeelt. Het is daarom fijn dat we een groep hebben die vanaf dag 1 soepel samenwerkt. Ik zal op het evenement de bezoekers toespreken en op die manier proberen wegwijs te maken; een mooie uitdaging."

 

Coen Schlingmann – Dagvoorzitter

 

"Mijn functie is stylist en ik ga over het creatieve concept. Ik ontwerp bijvoorbeeld logo's en bewaak de huisstijl. Ook zorg ik voor een mooie aankleding van het evenement."

 

Evelien Krabbendam - Stylist

 

"Mijn taak als fondsen- en sponsorwerver is om zo veel mogelijk bedrijven te vinden die ons project zouden willen sponseren. Dit gaat om zowel geld bedragen als spullen die wij willen doneren. Ik vind het leuk om in contact te komen met zo veel verschillende bedrijven en met hen te onderhandelen."

 

 

Miranda Elkazovic - Fondsen & Sponsorwerving  

"Mijn taak is het beheren van de social mediakanalen waarmee wij vanuit het evenementenbureau communiceren. Daarnaast schrijf ik de persberichten. Ik vind het belangrijk dat wij ons inzeten voor goede doelen als MIVA, omdat wij kinderen in andere landen hiermee ook de kans kunnen geven om naar school te gaan, net zoals wij."

 

Samantha de Reus - Publiciteitsmedewerker